Το επαγγελματικό μου προφίλ

Το επαγγελματικό μου προφίλ:

Είμαι αδειούχος Ψυχολόγος με ειδικεύση στον τομέα της Κλινικής Ψυχολογίας και της Εγκληματολογίας. Έλαβα το πρώτο πτυχίο μου στην Ψυχολογία από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών στην Ελλάδα, η μετεκπαίδευση μου στην Κλινική Ψυχολογία, πραγματοποιήθηκε στο Αιγινήτιο Νοσοκομείο Αθηνών, καθώς επίσης και το δεύτερο Μεταπτυχιακό μου στην Εγκληματολογία, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επίσης φοίτησα μέσω υποτροφίας,όπου μου δώθηκε απο το Πάντειο Πανεπιστήμιο, στην Ιταλία, στο Πανεπιστήμιο: Universita Degli Studi Di Trento.

Έχω εργαστεί ως κλινική ψυχολόγος με άτομα διαφόρων ηλικιών, με παιδιά, ενήλικες, ζευγάρια αλλά και οικογένειες. Έχω βοηθήσει άτομα που αντιμετώπιζαν διάφορες καταστάσεις όπως αγχώδεις διαταραχές, διαταραχές της διάθεσης, διατροφικές διαταραχές, διαπροσωπικές δυσκολίες και διαταραχές συμπεριφοράς. Η εμπειρία μου περιλαμβάνει εργασία σε κέντρο εσωτερικής παραμονής και ψυχολογικά κέντρα για εξωτερικούς ασθενείς.

Στο παρελθόν στα πλαίσια της πρακτικής εξάσκησης εργάστηκα στο Ψυχιατρείο Φυλακών Κορυδαλλού ως εποπτευόμενη Ψυχολόγος.  Στο Τρέντο της Ιταλίας συνεργάστηκα σε κέντρα ημέρας με εξωτερικούς ασθενείς. Παρείχα αξιολόγηση και θεραπεία σε ενήλικες, παιδιά και ζευγάρια.

Εξασκώ το επάγγελμα της Κλινικής Ψυχολόγου σε ιδιωτική βάση στην Αθήνα από τον Σεπτέμβρη του 2010 . Στο παρελθόν εργάστηκα στο Ψυχιατρείο Φυλακών Κορυδαλλού, στο Κέντρο Ημέρας ΣΟΨΥ, στο Κέντρο Ζωής, στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο του Άγιου Σάββα,  στο Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης ΕΠΙΨΥ, σε Κλινική Εξωσωματικής Γονιμοποίησης(Συμβουλευτικό Τμήμα).

Η θεραπευτική μου προσέγγιση λαμβάνει υπόψη το παρουσιαζόμενο πρόβλημα, το αίτημα του πελάτη, τις θεραπευτικές προσδοκίες και τους στόχους του. Εργάζομαι ακολουθώντας αρχές διαφόρων ερευνητικά αποδεδειγμένων θεραπευτικών προσεγγίσεων όπως η Γνωστικό-Συμπεριφοριστική θεραπεία.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την επαγγελματική μου καριέρα παρακαλώ πατήστε εδώ :