Δεν μπορω να καταλάβω

CommunityCategory: ΣχέσηΔεν μπορω να καταλάβω
Νef asked 2 years ago

Καλησπέρα , είμαι 20 χρονών και εδώ και αρκετό καιρό φλέρταρα με ένα παιδί της ηλικίας μου. Γενικά υπήρχε πολύ ωραία επικοινωνία και χημεία αλλά δεν είχε γίνει ποτέ κάτι παραπάνω γιατί εγώ δεν ένιωθα άνετα χωρίς σχέση ενώ εκείνος δεν ήθελε σχέση. Το κυνηγούσε πολύ παραπάνω από εμένα και μου πρότεινε συνέχεια να βρεθούμε κτλπ το τελευταίο καιρό τα ειχαμε βρει κάπως και μετά από κουβέντα ήμασταν αλήθεια μια χαρά! Και ξαφνικά μου σκαει μπλοκ στο instagram και στο facebook ενώ δεν του έκανα απολύτως τίποτα….

2 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 2 years ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ. EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

o answered 2 years ago

Σκέφτηκες μήπως την περίπτωση του να τον κούρασες τόσο που να αποφάσισε να συνεχίσει και να μην προσπαθεί να βάζει τα δυνατά του να σε προσεγγίζει; Όταν λες τα είχατε βρει κάπως τι εννοείς; Του απαντούσες στα μηνύματα όπως ή τον αποδέχτηκες σαν το αγόρι σου ας πούμε; Γενικά όταν δεν συμφωνούμε σε τέτοια βασικά θέματα είναι πολύ λογικό οι δρόμοι να χωριστούν και γίνεται συνήθως όταν εκείνος που προσπαθεί περισσότερο τα παρατάει. Το θέμα σου είναι περίεργο γιατί εσύ είσαι εκείνη/ος που ήθελε σχέση ενώ αυτός που δεν ήθελε, το πιο κοινό είναι το αντίθετο γιατί αυτοί που ζητάνε σχέση θέλουνε περισσότερη φροντίδα και ενασχόληση. Αν θέλεις δώσε περισσότερα στοιχεία ώστε να μπορέσουμε να το αναλύσουμε καλύτερα.