ερώτηση για την online ψυχοθεραπεία

CommunityCategory: Ψυχική υγείαερώτηση για την online ψυχοθεραπεία
Αργυρή asked 1 year ago

καλησπέρα 
είμαι φοιτήτρια και όπως καταλαβαίνεται τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν να κάνω συνεδριάσεις με κάποιον ψυχολόγο και έτσι αποφάσισα να ψάξω ηλεκτρονικά αν υπάρχει κάποια άλλη λύση που θα με βοηθήσει και βρήκα την σελίδα σας. 
Είμαι απολύτως σίγουρη ότι χρειάζομαι ψυχολογική βοήθεια καθώς τα τελευταία χρόνια εξαετίας οικογενειακών κυρίως γεγονότων παρατηρώ τον εαυτό μου να γίνεται όλο και πιο ευάλωτος και ευαίσθητος. 
θα ήθελα να μου πείτε λοιπόν σχετικά με την online ψυχοθεραπεία πώς οργανώνεται και τι κόστος έχει. 
ελπίζω να με βοηθήσετε. Ευχαριστώ πολύ.   

1 Answers
Μαρία Φάρου Staff answered 1 year ago

KAΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟmaria@farou.gr . ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ MAIL. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΣΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ). ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ EMAIL ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΚΥΨΟΥΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ. EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥ ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ