Πως μπορω να βοηθήσω την πρώην μου να βρει των εαυτο της, να μην ειναι κληστει στους ανθρώπους και να μην κληνεται στον εαυτο της..και πως θα την βοηθεισω με τις ασχημες σκέψεις που κανει για την ζωη της?

CommunityCategory: Ψυχική υγείαΠως μπορω να βοηθήσω την πρώην μου να βρει των εαυτο της, να μην ειναι κληστει στους ανθρώπους και να μην κληνεται στον εαυτο της..και πως θα την βοηθεισω με τις ασχημες σκέψεις που κανει για την ζωη της?
Anonymous asked 3 years ago

Γεια σας
Η κοπελα μου με χωρισε σημερα επειδή δεν ηταν πνευματικα καλα, λογο κάποιον σκεψεων που εκανε και αναθεώρησε. Οτι ετσι ξαφνικα δεν θέλει να είμαστε μαζι ενω ημασταν καλα. Ξεκίνησαν ολα καποιες μερες πριν και με ειπε δεν ειμαι καλα δεν εχω πολυ όρεξη,  ουτε για φαΐ ουτε για τπτ αλλο. Απλα κλεινοταν στον εαυτο της και εβλεπε μεσα στο δωματιο της ταινιες σειρες μεσα στο σκοτάδι… 
Προχθες με το ειπε μετρόπο οτι ειμαι κουραστικος και την πιεζω πολύ και οτι δεν θέλει αυτον των καιρώ να μιλαμε αλλα δεν με το ειπε για να μην νευριασω. Εκείνη την ημερα ηπια παραπάνω ημουν καπος και έστειλα 121 μνματα. Σήμερα που με ειπε οτι δεν θέλει να ειναι μαζι μου τελικά, με ειπε οτι ειμαι κουραστικος,  οτι την πιεζω, και τετοια. Αλλα δεν πολυ ειμουν. Μένει γερμανια αυτή. Οποτε ουτε την πιεζα με τις παρέες ουτε με ποιον να μιλαει και ποιον όχι, ουτε την ελεγα μην βγεις. Απλα με ειπε αυτα σαν δικαιολογίες. Ειμαστε μαζι 2 μηνες και για καποιον λογο με εμπιστετικε λες και γνωριζομασταν χρόνια… Με λιγο ζωρισμα να με πει γιατι θέλει να χωρίσουμε με ειπε οτι δεν ειναι ψυχικα καλα και οτι σκέφτεται οτι ο κοσμος θα ηταν καλύτερος χωρις αυτην και τετοια..Σκέφτεται συνέχεια να αυτοκτονήσει αλλα και δεν ειναι μονο στην σκέψη.. Δεν εχει προσπαθήσει κατι παραπάνω αλλα μπορεί και να το κάνει κάποτε. Προσπαθησα να την μιλήσω να τα πει σε κάποιον να ανοιχτοί και με ειπε το ειπε στην κολλητή της που αυτην την καταλαβαίνει και ξέρει τα παντα για αυτην. Την ειπα οτι αν νιώθει οτι χρειάζεται βοηθεια μπορεί να πάει σε εναν καλο ψυχολόγο να την καθοδήγηση. Με λέει και τι θα πω στην μανα δεν θα με αφήσει. Την λεω αν πρέπει πες και το λόγο μανα σου ειναι θα σε καταλάβει και θα πατε μαζί… Μετα απο πολυ συζήτηση πανω σε αυτο κουραστικε και με ειπε εχω την κολλητή μου θα φηγουμε αλλού και θα ειμαι μια χαρα.. Μονο η φιλη μου με καταλαβαίνει και αυτη θα με βοηθειση. Την εξήγησα οτι τα προβληματα πρέπει να κάτσει να τα λύσει και οπου και αν πάει θα την ακολουθουνε. Κουραστικε και με ειπε να το σταματήσουμε μονο η φιλη της θα την βοηθειση. Λεω δεν έχει την κατάλληλη γνώση πάνω σε αυτό για να σε μιλήσει να σε καθοδήγηση.. Χρειάζεται μερικεςφορες κατι παραπάνω απο εναν φιλο η την οικογενεια σου. Εναν ειδικό που θα σε καταλάβει και θα σε καθοδηγησει ωστε να τα ξεπεράσεις. Για να την καθησηχασω την ειπα οτι και άλλοι τα σκέφτονται ολα αυτα δεν είσαι η μονη που είσαι έτσι με ολα αυτα που γίνονται…. 
Αν καιείμαστε 2 μήνες μονο μαζί την γνωρίζω λες και ειμαστς χρόνια μαζί και αυτη το ίδιο. Την αγαπώ όσο μπορώ και την νοιαζομαι… Και επειδή με ειπε οτι δεν θέλει να πάει σε ψυχολόγο επειδή δεν θέλει να το πει στη μανα της… Ειπα μήπως εγω απο την μερια μου μπορώ να κάνω το οτιδήποτε. Έχουμε χχωρίσει αλλα δεν την αφήνω έτσι όσο και αν θέλει να κλειστή στον εαυτό της και να κλησει τα ματια της και νομίζει θα κρύβεται παντα απο τα προβληματα της.. Οταν τα ανοιξη παλι τα προβληματα εκεί θα είναι 
Σαςευχαριστώ πολύ!!