Πώς να σώσω τον γάμο μου?

CommunityCategory: Οικογενειακά ΘέματαΠώς να σώσω τον γάμο μου?
Anonymous asked 4 years ago

Είμαι 35 και αυτή 30. Είμαστε παντρεμένοι 4 χρονια και έχουμε ένα κοριτσάκι 2 χρονο. Εδώ και ένα μήνα έχει ξεκινίσει να παθαινει κρισεις πανικου και να μήν ξέρει τι πραγματικα θέλει απο την ζωή της. Δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήμτα, αλλα η ίδια λέει ότι νιώθει πιεσμένη απο την δούλεια της (έιναι καθηγήτρια αγγλικων- κάνει 2 δουλειες), απο τους γονείς της που μένουν δίπλα και κατα καποιο τρόπο προσπαθούσαν πάντα οχι μονο τώρα να την ελεγξουν (κυριώς η μητέρα της) και να την συγκρίνουν.
Μετα απο καποιες συζητησεις που είχαμε για να καταλήξουμε κάπου, πηγαίνοντας σε ενα ξενοδοχείο για τριήμερο και ένα ταξίδι στο Amsterdam μέτα, δεν μπορεσα να καταλάβω ακριβώς τι συμβαινει. Την ρώτησα αν υπαρχει άλλος και είπε οχι – ορκιστικέ τελοσπάντων. 
Είπε ότι είναι πολυ μπερδεμένη και θέλει να μείνει μονη της να βρεί τον ευτό της και να αποφασίσει τι πραγματικά θέλει. Της είπα ενταξη τότε, και της έδωσα να καταλαβει οτι θα κάνω τα παντα για να κρατίσουμε τον γάμο και την οικογένεια μας. Σήμερα εφυγε. Δεν ξέρω ποτε θα επιστρεψει. Μια εβδομάδα είπε.
Ίσως να υπάρχει άλλος, ίσως απλα είναι πιεσμένη, ίσως να βαρεθηκε την οικογενιακή ζωή. Δεν ξερω.
Πώς να σώσω τον γάμο μου?