Τι να κάνω;

Anonymous asked 3 years ago

Γεια σας με λένε Γεωργία και συγγνώμη αν δείτε κάποια ορθογραφικά!! Οταν ήμουν 2-3 χρονών πέθανε κ μπαμπά μου μεγάλωσα με την μαμα μου και τον αδελφό μου στο χωριό παντα θυμάμαι τιν μαμα μ να ειμαι κακια αλλα για να μας προστατέψει αλλα οσο μεγάλωνα ολο και ποιο κακια και σπαστική γινόταν και ήθελα να γίνω 18 να φύγω απο το σπίτι! Στα 16 μου έπιασα δουλειά στο καφενείο του χωριού ολα καλα έβγαζα τα δικά μου λεφτά και μου άρεσε παρα πολυ που μπορούσα και έπαιρνα οτι ρούχο ήθελα και πήγαινα για καφε και βολτα όποτε ήθελα! Δίνω μετα πανελλήνιες δεν περνάω πουθενά είχα  και ενα αγόρι απο τα 16 μισώ και τωρα ειμαι 21 και ήμαστε ακόμα μαζί! Και σπούδαζε αθηνα όποτε αφου δεν πέρασα καπου αποφασίζω να γραφτό σε ενα Δημόσιο ιεκ στην Αθήνα και να μείνουμε μαζί! Περνώ λοιπόν μια βαλίτσα οταν με πήρανε στο ιεκ περνω και κάποια λεφτά που ειχα μαζέψει και φεύγω η μαμα να μου λέει που πας και τι θα κάνεις.. ανεβαίνω αθηνα αρχίζει η Σχολή ολα καλα βρίσκω ενα σπιτάκι δικό μ αλλα εμένα και και με τον φίλο μου ερχοταν οταν μπορούσε και η μαμα αλλα μέχρι και αθηνα που ήμουνα παλη ολο φωνές υπήρχαν και άσχετα θέματα.. μετα βρίσκω μια δουλίτσα και μίραζα φυλλάδια ακόμα εκεί είμαι! Τελείωσα την νοσηλευτική που διάλεξα και όταν μπήκα 20 Χρόνον τον ίδιο μήνα που γέννησε Και εμένα και τον αδελφό μου μετά από τα γενέθλια μου  2 μέρες μετά πεθαίνει η μαμά από καρδιά στο χωριό ο αδελφός μου τα πέρασε όλα Εγώ ήμουν Αθηνά πέρασε πολύ μεγάλο σοκ τρέξανε όλινα μας βοηθήσουν 
Όταν μου το είπαν εκείνω το ξημέρωμα μέσα μου δεν ένιωσα τίποτα δεν έβαλα τα κλάματα δεν έκανα τίποτα το μόνο που είπα ήταν και τώρα ο Νίκος; ( ο αδελφός μ) ήμουν στο αγόρι μου εκείνω το βράδυ ουσιαστικά κάθε βράδυ ήμουν στο αγόρι μου.. εκείνω το βράδυ δεν την πήρα τηλέφωνο δεν μιλήσαμε θυμάμαι μόνο το πρωί μιλήσαμε για κάτι χαρτιά που έφτιαχνα που μου είπε να μην στεναχωριέμαι μονο αυτο ήταν όμως τόσο καλή που το θυμάμαι σαν τελευταία συμβουλή και την κρατάω σαν φυλαχτό! Είχα την θεία μ που μας σταθιστάθηκε και μας σκέφτεται και μας αγαπά πολυ!
δεν είχα ξεσπάσει εκλέγα μόνο όταν ήμουν μόνοι μου και ακόμα αυτό κάνω τον αδελφό μου τον πήραμε από το χωριό και πήγε στην θεία μου πολύ μακριά από εκεί που ήμαστε έξω εξω απο την Αθήνα.. αλλάζει σχολείο πιγε και σε Ψυχολόγο αλλά τίποτα το μόνο που μας είπε ήταν πως έχει μαθησιακές δυσκολίες και ότι είναι  ανώριμος..
Τελείωσε το σχολείο και μετα η θεία μ μου είπε πως ο Νίκος θα πρέπει να έρθει στον Αθηνά μαζί μου 
Ήρθε και ήμαστε συνέχεια μέσα στον κόντρα δεν μπορώ να συνεννοηθώ μαζί του και πραγματικά δεν κάνει τίποτα αυτό είναι που με εξοργίζει το ότι δεν ασχολείται με τίποτα κοιμάτε δεν κάνει μπάνιο δεν κάνει τίποτα πάει σε ένα Ιεκ αλλά όπως πάει έτσι και έχετε.. Με στενάχωρη πολύ που δεν κάνει κατι όλο τρώει από απέξω και γλυκά, και δεν κάνει μπάνιο. ήμαστε συνέχεια στην κόντρα και θέλω πραγματικά να φύγω και απο τον Αθηνά δεν θέλω να τον βλέπω! 
 
Τι να κάνω;